Adem de levensdans in
InDa - Iris Steenwegen

Terugkeren naar je Authentieke Zelf via Energetische Reflexologie, Heling, Coaching op Zielsniveau en Workshops

Welkom in mijn praktijk voor Energetisch Evenwicht. Het is jouw geboorterecht om hier op Aarde "Zielsgelukkig" te zijn! Als Spiritueel Aardse Vrouw help ik je blokkades op te ruimen zowel op fysiek-emotioneel-mentaal als op spiritueel niveau. Hierdoor wordt je individuele Blauwdruk voor dit Leven meer uitgelijnd op je originele Blauwdruk van je Ziel zodat jij verder kan groeien en bloeien op weg naar je Authentieke Zelf. 

InDaLife : voor een "Bezield" Leven!

InDaLife betekent “De levensdans inademen”, niet meer leven op automatische piloot  maar in volle bewustzijn jouw leven kleur en glans geven! Welk verhaal vertelt je Ziel? Wat wens jij hier neer te zetten op deze Aarde? Je hoogste potentieel is oneindig! Begrens jezelf niet en laat datgene los wat je niet verrijkt.       
Ik help en begeleid jou tijdens jouw unieke proces van transformatie zodat jij alle kansen krijgt om ten volle te stralen op alle niveaus!
 
InDaLife voor de Aardse Spirituele Hedendaagse Vrouw en Man
Je bent geïncarneerd op deze Aarde, niet enkel om levenslessen te leren, maar ook om je Licht en Zielendromen hier neer te zetten. De grootste heler is Moeder Aarde. Zij is een topcoach! IndaLife moedigt je aan om je terug te verbinden met de natuur en met je natuurlijke Zelf. Een diepe aarding is belangrijk om je dromen te materialiseren en te manifesteren. Vanuit mijn liefde voor Moeder Aarde toon ik je de weg naar haar. Tijdens helingen verbind ik je met de matrixen in de Aarde.   
 

Zijn er blokkades,beperkingen, trauma's... die je levensenergie afsnoeren waardoor je niet in vreugde en overgave kan leven?

Verlang jij naar innerlijke rust? Heb jij het gevoel dat je meer uit het Leven kan halen?

Wil jij je Zielendromen Hier en Nu daadwerkelijk neerzetten? 

Wens jij een diepe, natuurlijke beleving van het leven?

Het is jouw geboorterecht om Hier en Nu Zielsgelukkig te zijn en in Overvloed te leven!

Welkom mooie vrouw! Welkom mooie man! Adem, Leef, Dans en Straal!

Laat de wijsheid diep in jou herrijzen en ontdek wie jij werkelijk bent.

 

 

 
“Adem de levensdans in en geniet van je tocht naar je Stralende Zelf.”