Natuurweekend
25 - 27 augustus 2023!
 
Zing, dans en straal op de unieke melodie van je leven!
We gaan de verbinding aan met de oeroude energie van de vrouwelijke creatiekracht. Van daaruit dansen we samen met onze mannelijke energie.
We gaan op ontdekkingstocht in onszelf en in de natuur. Heerlijk terugkeren naar de essentie, de simpliciteit van ons bestaan. 
 
Omhels de stralende, wilde en wijze vrouw in jezelf!
We vertoeven vaak in het bos. Diegene die ons het beste kan helpen is Moeder Natuur zelf. Ze is miljarden jaren oud en bezit een grote wijsheid. De bomen, de rotsen, het water,… leren ons terug te keren naar onze authenticiteit. De wilde vrouw is vrij, bevrijd van oude patronen.
In de  prachtige omgeving van het Müllertal gaan we in communicatie met onszelf en met haar. 
De driedaagse opleiding vindt plaats in een beperkte vrouwengroep (max. 12 vrouwen). We vertoeven in een mooi huis gelegen in Eppeldorf.Voor de coachings overdag heb ik de mooiste plekjes uitgezocht. Deze bevinden zich op een kwartier rijden met de auto. Tijdens de rit vinden steeds boeiende, inspirerende gesprekken plaats tussen de sisters. 
De vegetarische (geen vegan) maaltijden worden met veel liefde voor jullie gemaakt
 
Wens jij die stralende oervrouw in jezelf te ontmoeten?
De prijs op basis van workshops, light code activations en overnachting in vol pension + vegetarische maaltijden : 350 euro.  We slapen in twee-, drie of vierpersoonskamers.  
Er zijn drie éénpersoonskamers : 50 euro supplement. 
Exclusief vervoer. Uit respect voor Moeder Aarde stimuleer ik car-pooling! 
Het natuurweekend start vrijdag 25 augustus 2023. Ontvangst tussen 12u45 en 13u15. 
Einde is voorzien zondag 27 augustus 2023 tussen 16u00 en 17u.
Voor meer informatie en vragen, stuur je een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
natuur weekend vrouwen Luxemburg