De Hemel begint aan je voeten

-Jandy Nelson-
Je voeten zijn de poort naar een stralende gezondheid.

Voetreflexologie is een eeuwenoude natuurgeneeskundige therapie die het zelfgenezend vermogen van elke mens erkent. Ik fungeer als kanaal om gestagneerde energieën, blokkades op welk niveau dan ook, terug te laten stromen. Een vloeiende energiedoorstroming is de basis van jouw gezondheid. Wanneer je levensenergie terug in vrije flow is, ervaar je vitaliteit, geluk en harmonie.
Na jarenlange ervaring als energetisch therapeut ben ik getuige van de heilzame kracht van voet-heling.! 
 
 
Praktijk voor fysiek, emotioneel en mentaal evenwicht
Je voeten zijn een wonderlijke spiegel van alle organen, klieren, zenuwen en andere lichaamsdelen! Ze hebben allen een corresponderende zone op je voeten. Door lichte druk uit te oefenen op bepaalde zones, worden blokkades in het lichaam opgeheven waardoor de levensenergie terug vrij kan stromen.    Bij fysieke klachten is het belangrijk te luisteren naar de wijsheid van je energetische lichaam. Je voeten vormen de ingangspoort naar jouw volledige energieveld. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je kan nu éénmaal geen succes boeken als men zich enkel beperkt tot het fysieke lichaam. Wat is de kern van je probleem? Inzichten over een innerlijk conflict of onbewuste zaken die het daglicht zien, kunnen je genezingsproces versnellen. Alle wijsheid zit in jou. Luister en vertrouw erop! 
Voetreflexologie op spiritueel niveau
Je voeten zijn de ingangspoort tot een wonderlijk energetische wereld! Wanneer ik je hielen (sole to soul) vasthoud, opent zich een magisch boek dat interessante informatie geeft op spiritueel niveau. Bepaalde blokkades kan je enkel transformeren wanneer er op diepere spirituele levels wordt gewerkt.
Zo kan het zijn dat de oorzaak van je probleem zich bevindt in voorouderlijke bloedlijnen, in vorige levens, in bepaalde ongunstige zielencontracten, entiteiten in je energieveld, enz…
Ik maak met “voetreflex-heling” een onderscheid met de energetische voetreflexologie door op spiritueel niveau één specifieke spirituele blokkade te behandelen.  
Wanneer er meerdere zaken moeten geheeld worden, verwijs ik naar  “Heling vanuit de Bron”.
 
 
 
Verloop van de behandeling
De eerste afspraak begint met een intakegesprek om je beter te leren kennen.Voor de reflexbehandeling krijg je een heerlijk voetbad. Door de kracht van het warme water kom je in een diepere ontspanning. Draag losse, comfortabele kledij zodat ik ook je onderbenen kan masseren.
Ik ben opgeleid zowel in de Oosterse als in de Westerse reflexologie. Ik hanteer het beste uit beide stromingen gecombineerd met energetische technieken. Mijn heldervoelendheid is een dankbaar geschenk om blokkades op te speuren en gericht te handelen. Via lichttaal worden er genezende lichtcodes gezonden naar organen, spieren, botten, bloed,...alsook naar het hele energetische lichaam. De therapie duurt minimum een uur. Meerdere behandelingen zijn nodig om een goed effect op diepere niveaus te krijgen. Drink nadien voldoende kruidenthee of water om de vrijgekomen afvalstoffen beter te kunnen afvoeren.
 

Jouw voeten bewandelen deze wonderlijke Aarde. Draag zorg voor beiden!

Investering in jezelf : 
Voetreflex-heling : 75 euro